در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
آیا کسانیکه بیمه سربازی خود را خریده باشند و بعد معلوم شود قبل از دوران سربازی سابقه بیمه داشته مبلغ پرداختی به آنها برگردانده میشود؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام در اجرای بند ۴-۲یک هزار وششصدوسی ویکمین جلسه مورخ۲۰/۸/۹۴هیت مدیره سازمان مبنی بر کاهش دعاوی شاکیان در دیوان عدالت اداری وبا عنایت به نظریه شماره ۹۲۱/۹۲/۷۱۰۰مورخ۲۹/۲/۹۴شورای حقوقی نظر به اینکه بعضی از بیمه شدگان قبل از فراهم شدن اجرای ماده ۹۵تامین اجتماعی در فاصله زمانی ۱۴/۶/۸۵لغایت ۲۷/۴/۹۱براساس ضوابط وقت اقدام به خرید حق بیمه زمان سربازی نمودند نسبت به باز پرداخت حق بیمه زمان سربازی در وجه متقاضی اقدام شود