در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
وقتیکه زمان تعیین شده بیمه عمر به اتمام رسید،مثلا   (قرارداد 10ساله بود و ده سال گذشت)،و اندوخته اش را به مستمری تبدیل کند یا کل اندوخته و سود را یکجا دریافت کند،آیا از اونموقع ببعد پوششهای درمانی تعیین شده در قرارداد بیمه همچنان پابرجاست؟یا اینکه با اتمام مدت زمان بیمه پوششها هم لغو میشوند؟در واقع اینطور سوال کنم که :آیا تمامی پوششهای بیمه عمر برای دوران بیمه پردازی است؟؟؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
در بیمه عمر اگر شما کل مبلغ رو یکجا دریافت کنید بله از پوشش بیمه ای خارج شده و بیمه ای ندارید.
اگر درخواست بازنشستگی برای کل اندوخته بدهید باز پوشش بیمه ای رو شامل نمیشه ولی در صورتی که قسمتی از اندوخته رو به مستمری تبدیل و مابقی در اندوخته باشد بیمه شما ادامه دارد و شما حق بیمه خود را واریز میکنید و مستمری افزایشی خواهید داشت.