در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با عرض سلام

من الان شاغل رسمی و بیمه خدمات کشوری هستم ولی قبل از استخدام در محل فعلی در یکی از مرکز وابسته به یکی از ارگانها حدود چهار سال فعالیت میکردم (در شهرستان) ولی حق بیمه پرداخت نشده و تنها سندی که در دست دارم مربوط به گواخی که در اواسط خدمت من درآنجا صادر شده است که (مبنی بر اینکه ایشان از تاریخ .... در اینجا مشغول فعالیت بودند و هنوز هم ادامه دارد---خطاب به یکی از ادارات و برای مورد دیگری) آیا من می توانم موضوع راپیگیری و جزو سابقه خدمت خود بکنم؟  چگونه باید پی گیری کنم ؟ اگر حق بیمه را خودم بخواهم پرداخت کنم چطور؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام  در صورتی که قرارداد شما مشمول قانون کار بوده می توانید از طریق اداره کار اقدام به شکایت کنید

برای اطلاع بیشتر می تونید پاسخ سوال زیر را مطالعه نمایید

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟