در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
باسلام. بیمه شده تامین اجتماعی هستم، 6ماه مرخصی زایمان گرفتم «البته برخلاف قانون که 9 ماه میباشد»، حکم ماه آخرم مبلغ یک میلیون وششصدو. . .تومان بود. برای کل 6ماه 3میلیون تومان پرداخت کرده اند وتمام. می شود ماهی پانصد هزار.
این احتساب برچه مبنایی صورت گرفته است؟؟؟ سپاس
2 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

میزان غرامت دستمزد ایام بارداری معادل دوسوم آخرین مزد یا حقوق بیمه‌شده است که حداکثر برای ۶ ماه بدون کسر ۳ روز اول پرداخت می‌شود و بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی با ارائه گواهی پزشک معالج یا بیمارستان و تصویر گواهی ولادت یا شناسنامه فرزند و دفترچه درمانی می‌تواند غرامت دستمزد ایام بارداری را دریافت کند و مدت دریافت کمک هزینه بارداری جزو سوابق بیمه‌ای بیمه‌شدگان زن محاسبه می‌شود.