در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

در بیمه عمر و سرمایه گذاری، اختیارات بیمه گذار شامل چه مواردی می شود؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
در بیمه عمر ،بیمه گذار تمام اختیارات مالی برای تغییرات،دریافت وام،بازخرید،دریافت مستمری،دریافت یکجای اندوخته و همچنین در پوشش ها در صورت انتخاب ازکارافتادگی به شرطی که سن بیمه شده زیر 18 سال و 18 تا 25 به شرط شاغل نبودن،مجرد بودن و ازدواج نکردن باشد به بیمه گذار تعلق میگیرد.