در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

قصد خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری دارم. شما پیشنهاد می کنید بیمه عمر برای خودم بخرم یا کودک 2 ساله ام ؟ ممنون از شما
4 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام
در پاسخ به سوال شما باید گفت معمولا بیمه برای بچه ها سود بیشتری دارد ولی شما سرپرست اون بچه هستید و بیمه بیشتر برای شما لازم هست پس شما میتوانید  یک بیمه با مبلغ بالاتر برای خودتون و برای فرزندتون با مبلغ کمتری بیمه خریداری کنید چون در صورت پیش اومدن مشکل برای شما برای زنذگی فرزندتون هم مشکل بوجود میاد
انشالله همیشه سلامت باشید و موفق
برای اطلاعات بیشتر و مشاوره تماس بگیرید