در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام و احترام

56 سال دارم و دارای چندین بیمه عمر بوده که بسیاری نیز به پایان رسیده . می خواهم یک بیمه عمر ده ساله باز نمایم که مختص فرزندم که 23 سال دارد باشد . ایا بنام ایشان باز نمایم بهتر است یا بنام خود و ذینفع را به ایشان اختصاص دهم . به چندین نمایندگی مراجعه کردم متاسفانه اطلاعات انها در این زمینه کم بوده و یا بهتر بگویم اطلاعات من از انها بیشتر می بود ..... با تشکر
5 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز خیلی خوشحالم که همچین تصمیم هوشمندانه ای رو قبلا برای خودتون گرفته بودین و در حال حاضر هم به فکر فرزند خودتون هستین.

با توجه به گفته های خودتون اطلاعات زیادی رو در زمینه بیمه های عمر دارین پس پیشنهاد میکنم از این ظرفیت بیمه عمر استفاده کنین که خودتون بیمه نامه رو تهیه کنین اما به اسم فرزندتون.

در صورتی که فرزند شما دارای درآمد هست برای آموزش مسئولیت پذیری و یادگیری اینکه همیشه تامین و تضمین آینده خودش رو هم باید در نظر بگیره میتونین تمام کارهای اون از بدو بستن قرارداد تا انتها رو به خودش واگذار کنید.

شما بهترین تصمیم رو برای آینده ی فرزند خودتون گرفتین و بیشتر این مسیر رو طی کردین پس حتما برای قدم های آخر هم موفق خواهید بود.