در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
به مدت شش سال در نهضت سواد اموزی به طور پیوسته مشغول به خدمت هستم .یک سال هم هست که در پیش دبستانی مشغول هستم بیمه پیش من پرداخت شده.می خواستم بدونم می شه بیمه شش سال را یکجا خودم پرداخت کنم؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خیر شما باید از کارفرما شکایت کرده و بعد از اخذ رای کارفرما حق بیمه شما را به همراه جریمه به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می کند

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟