در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام

من در یک شرکت کار میکنم که سقف بیمه من  تماما پرداخت میشه برای اشتغال در شرکت دوم آیا شرکت دوم مکلف به پرداخت حق بیمه و سهم من هست یا خیر ا برای اثبات ادعا پرداخت تمام و کمال حق بیمه  توسط شرکت اول آیا باید مدارک مثبته ای به رویت اداره بیمه برسانیم  ؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

دلیل تان برای این کار چیست ؟ اگر در 2 سال آخر نباشد معمولا با مشکلی از طرف بیمه روبرو نمی شود ! جریمه ای نیز ندارد. حق بیمه باید متناسب با ساعات کار از طرف هر دو شرکت پرداخت گردد .

با تشکر