در سوابق بیمه توسط
سلام من پدرم ۶۶ سالشه دوران جوانیش در خیلی شرکت ها کار کرده مثلا نیروگاه هسته ای بوشهرچطوری میتونم سوابق بیمش رو در نیروگاه هسته ای بوشهر دربیارم لطفا جواب بدید
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که حق بیمه پرداخته شده باید به شعبه بیمه ای که حق بیمه به آن پرداخت شده مراجعه نمایید و درخواست جمع آوری سابقه بیمه را بدهید تا همه سوابق در یک شعبه متمرکز شود

و در صورتی که حق بیمه توسط کارفرما پرداخت نشده باید با داشتن مدارک مثل فیش حقوقی از کارفرما در اداره کار شکایت نمایید

اطلاعات بیشتر در :

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟