در بیمه بیکاری توسط
با سلام لطف کنید جواب بنده را بدید بنده چند ماهیی بلاتکلیفم و در جلسه اول کارفرمام نیمو و در جلسه دوم که مامور تحقیق فرستادیم کارفرمام اومد عدم رضایت برام زد به دروغ اینا گفت چون خودش محکوم نشه حال بنده دفترچه بیمم تمدید نداره و قصد گرفتن بیمه ببیکاری دارم و پیامی از اداره کار برام اومده که جلسه بعد حدود یک ماهه دیگس حال بنده باید چیکار کنم تا از این سردرگمی نجات پیدا کنم با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

ابتدا عرض کنم کارفرما چه به دروغ و چه به راستی از شما رضایت نداشته که اخراجتون کرده

دوما کارفرما با سیاست کاری خودش محل کار رو اداره میکنه نه با سیاست های اداره کار و در صورت عدم تمایل هیچ احدی نمیتواند کارفرما رو مجبور کند تا با شما همکاری داشته باشد

پس از تجربه مشاورین کار مستقر در اداره کار بهره ببرید و کش دادن شکایت شما از کارفرما جز تلف کردن وقت شما و کارفرما نتیجه ای نخواهد داشت

شما بیکار هستید از الان بگم و تا کارفرما اجازه بازگشت به کار ندهد دفترچه شما تمدید نخواهد شد

پس یا باکارفرما سازش و رضایت ایشان را مبنی بر بازگشت به کار بگیرید و یا اینکه از اداره کار درخواست بیمه بیکاری نمایید و یا اینکه در جای دیگری مشغول شوید