در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام
سه سال است در شرکتی کار میکنم با قراردادهای سه ماهه و بیشتر با ما نمیبندند قراردادم رو تمدید نکردن از طرفی نامه عدم نیاز نمیدند به خاطر پرستیژ شرکت چه کار باید بکنم و کلا خیلی واردن نمیزارن هیشکی بیمه بیکاری بگیره واسه همه پاپوش میدوزن میزارن تو پرونده شون وکیل هم دارن راحت گول میزنن اداره کارو چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.اخذبیمه بیکاری باداشتن شرایط مقرر در قانون کار وقانون بیمه بیکاری هیچ ضرری برای شرکت)کارفرما ندارد.ودر صورت نیاز میبایست از طریق شکایت اقدام نمایید.