در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام و خسته نباشید

پدرم بیمه عمر داشتند و یک ماه پیش مرحوم شدند. می خواستم بپرسم که چگونه می توان از مزایای بیمه عمر ایشان برای مخارج کفن و دفن و مراسم ترحیم استفاده کرد؟

سلامت باشید

حسینی
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما
خدا رحمت کنه پدرتون رو و به شما همر با عزت بده،شما با دردست داشتن بیمه نامه ایشان به شرکت بیمه مربوطه مراجعه نمایید،با توجه به اندوخته و سرمایه فوت ایشان چکی در وجه ذینفع یا ذینفعان ایشان صادر خواهد شد.