در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

نحوه تقسیم بیمه عمر بین وراث چگونه است ؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

بیمه عمر از قانون انحصار وراث تبعیت نمیکند بلکه طبق اعلام فرد در بیمه نامه مبلغ سرمایه فوت شخص طبق نظر و درصدهای از قبل مشخص شده به افراد داده میشود

چه بسا شخص دارای 6فرزند باشد ولی در بیمه نامه اظهار داشته تا در صورت فوت وی سرمایه بیمه به دو نفر غیر وارث تعلق بگیرد

ضمنا بیمه های عمر فاقد مالیات بر ارث میباشد

ولی اگر فرد ذینفغ معرفی نکند و بنویسد طبق قانون ارث به وراث قانونی تعلق میگیرد