در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام. خسته نباشید. مرسی از سایت بسیار مفیدتون .

میخواستم یکم راهنماییم کنید . شوهرم مشغول به کار در شرکت نفت میباشد . ما دارای دفترچه بیمه تامین اجتماعی هستیم. من میخواستم برای دوران بارداریم از بیمه تکمیلی استفاده کنم . شوهرم از محل کار خود در این مورد پرسید و مسئول مربوط به بیمه محل کارش بهش گفته که شما تحت نظر بیمه تکمیلی هستید . به این صورت که هر محلی برای آزمایش یا بستری یا سونوگرافی رفتین باید هزینه ای که پرداخت میکنین همراه با مهر همون محل رو داشته باشین تا در اخر همه ی این هزینه ها توسط شرکت برگردانده شود . من درست متوجه منظورشون نشدم . یعنی من با همین بیمه که دارم باید به مراکز مربوطه که مراجعه میونم بگم که هزینمو که حساب کردین مهر و امضا و مقدارش رو برام مثل یه رسید بدن؟؟؟ میشه لطفا توضیح بدین من چطوری باید از بیمم استفاده کنم . متشکرم
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

 با سلام

بلی همینطور است

شما یا میتوانید مستقیماً به مراکز طرف قرارداد مراجعه کنید که هزینه شما را طبق تعرفه حساب کنند. و هم به مراکز غیر طرف قرارداد که هزینه ها را طبق تعرفه آزاد حساب میکنند. روش دوم باعث میشود که سقف تعهدات بیمه شما زود تر تمام شود

شما برای مواردی که هزینه آنها بالا و سنگین است مثلاً اعمال جراحی و یا درمورد همین زایمان از شرکت بیمه معرفی نامه بگیرید تا هزینه ای پرداخت نکنید و بیمارستان این هزینه را از شرکت بیمه دریافت خواهد کرد ولی برای مواردی که هزینه ها کمتر است شما بعد پرداخت هزینه مدارک را جهت وصول خسارت به بیمه تحویل دهید.