در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
باسلام
اگر کارفرما به هر دلیل اضطراری مثلا کسالت شخصی، چهار روز، کارگاه رو باز نکنه و هر روز صبح قبل ساعت کاری به کارگر اطلاع بده که امروز نیا:
1- آیا اون چهار روز به عنوان مرخصی کارگر تلقی میشه؟ درحالی که کارگر می تونسته بیاد ولی کارفرما نبوده.
2- حقوق 4 روز چگونه حساب میشه؟
3- در قانون کار به این موضوع اشاره شده؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.حقوق ایام مذکور که به درخواست کارفرما کارگاه تعطیل باشد، بر عهده کارفرما میباشد.ودر صورت موافقت کارگر میتوانند بعنوان مرخصی نیز محاسبه شود.