در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.درتصادفات۵۰_۵۰ که یک طرف تصادف بیمه شخص ثالث دارد ولی طرف مقابل ندارد برای پرداخت خسارت به طرفین چکاری باید انجام داد از تصادفات۵۰_۵۰اطلاع ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید

باتشکر کرمی از ایلام
توسط
انتقال داده شده توسط
درادامه سؤالم میخواستم بدانم موتورسوارکه نه بیمه دارد نه گواهینامه خودرو من هم تاحدودی خسارت دیده تکلیف من چیست
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام .  با مشخص شدن میزان تقصیر هر یک از طرفین هر فرد با توجه به درصد تقصیر خود باید 50% خسارات را به طرف مقابل بپردازد. در صورتی که هر یک از طرفین بیمه نامه معتبر نداشته باشند باید 50% خسارت طرف مقابل را خودشان پرداخت کنند و در صورت داشتن بیمه نامه معتبر 50% خسارت از طریق بیمه گر قابل جبران می باشد