در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام  من راننده خودرو سواری هستم باموتورتصادف کردم ونظرنهایی پلیس مساوی میباشد ودرضمن موتورسوار16 ساله میباشدوگواهینامه بیمه وکلاه ایمنی نداردوپای راست ازبالای زانوشکسته است ومدارک من هم کامله خواهشمنداست بفرماییددیه چگونه محاسبه میشود
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام با توجه به میزان تقصیر که 50 % اعلام گردید شما موظف به پرداخت 50% خسارت طرف مقابل هستید