در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
در چه تصادفاتي، طرفين حادثه نيازي به ارائه كروكي نمي‌باشند؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

(ماده 40 ماده 8، ماده 30قانون بيمه اجباري خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشي از وسايل نقليه مصوب 20/02/1395 و ماده 8 دستورالعمل اجرای ماده 14 قانون اصلاح قانون بیمه اجباری مسؤولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل اشخاص ثالث مصوب 21/06/1389 وزيران عضو كميسيون امور اجتماعي و دولت الكترونيك)

در تصادفات بدون حادثه جرح یا فوت، چنان‌چه هر یک از طرفین، نسبت به نظریه کارشناس پلیس راهور ناجا، اعتراضی نداشته باشند، طرفين در زمان حادثه داراي بيمه‌نامه معتبر بوده و خسارت وارده حداكثر تا سقف تعهد مالي بيمه‌نامه (اعلام شده) باشد، در اين صورت نیاز به ترسیم کروکی نخواهد بود، ولي مي‌بايست هر دو راننده با اتومبیل‌های خود، به واحد خسارت شرکت بیمه مراجعه نموده و یا اتومبیل‌های خود را برای بررسی دقیق و همه جانبه به تعمیرگاه مجاز بدون هرگونه تغيير در وضعيت بعد از تصادف منتقل نمایند.

حداقل میزان تعهدات مالی بیمه‌گر، معادل دو و نیم درصد مبلغ دیه کامل یک مرد مسلمان در ماه حرام می‌باشد. اگر مبلغ دیه کامل را، دوميليارد و پانصد و سی و سه ميليون و سیصد هزار ريال، در نظر بگیریم، حداقل تعهدات مالی بیمه‌گر، شصت و سه میلیون و سیصد هزار ريال (پس از روند شدن) خواهد بود.

لازم به ذکر است سقف تعهد مالی بیمه‌نامه در ابتدای هر سال که نرخ دیه جدید از سوی رئیس محترم قوه قضائیه اعلام می‌گردد به همان نسبت سقف تعهد مالی تغییر خواهد نمود و کارشناسان شرکت بیمه نباید به دلیل پایین بودن سقف تعهد مالی پوشش بیمه‌نامه مقصر و استناد به جمله اشاره شده در ماده 40 قانون شخص ثالث (حداكثر تا سقف تعهدات مالي مندرج در ماده (۸) اين قانون)، طرفین را مجبور به ارائه کروکی و یا گزارش مقامات انتظامی نمایند.