در پرداخت حق بیمه توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام از چه طریق بدانم حق بیمه پرداخت شده به حساب رفته
توسط (100 امتیاز)

درقسمته نام کاربری وگذرواژه چی بنویسم؟

2 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام .

در صورتیکه کارفرما هستید:

به سایت پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی مراجعه فرمایید . درصورتی که از قبل دارای رمز اینترنتی باشید وارد سیستم نرم افزاری بشوید و پس از درج کد کارگاه و رمز عبور اطلاعات بیمه ای ماه مورد نظر را بارگذاری نمایید و سپس تایید نمایید بعد از تایید مقصد ( ارسال به شعبه) شما به قسمت پرینت و چاپ صورتحساب بروید و سپس مبلغ مورد نظر را پرداخت نمایید.

درصورتیکه کارگر یا کارمند میباشید:

به سایت استعلام سوابق تامین اجتماعی مراجعه فرمایید. پس از ثبت نام و  دریافت پیام ثبت نام می توانید سوابق خود را مشاهده نمایید

راهنمای مشاهده سوابق بیمه