در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (6,510 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
اگر فردی ب دلیل یک عمل جراحی ک در فرم ذکر کرده ،رد پزشکی شود ولی عملا بعد عمل چندین سال بدون مشکل زندگی کرده و سالم است،میتواند مجددا اقدام کند ؟ یا مثلا اگر شرکت x این فرد را رد کرده ممکن است شرکت yایشان را با همین شرایط و سلامت حال حاضر بیمه عمر کند؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
باسلام

برخی از شرکت ها افرادی که پر ریسک شناخته شوند را تحت پوشش قرار نمیدهند

شما باید با چند شرکت بیمه دیگر مذاکره کنید. اگر هیچ شرکتی نپذیرفت شما در صورتی که پوشش عمر و پوشش های درمانی خود را حداقل سرمایه انتخاب کنید ریسک شما کمتر شده و مطمئناً برخی شرکت ها میپذیرند که بیمه نامه شما را صادر کنند.