در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

ا سلام

بنده ۲۳سال سن ام و برای اولین بار که میخواهم بیمه برام واریز کنن و دانشجو هستم لطف کنید بفرمایید بدون اشتغال آیا میشه بیمه به حسابم بیاد
 یا نه؟

1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام و احترام

دوست گرامي با توجه به مزاياي بسيار بيمه هاي بازنشستگي بيمه "مان" بيمه ايران. به شما توصيه ميگردد بجاي استفاده از تامين اجتماعي از اين بيمه نامه با برگشت پول چندين برابر تامين اجتماعي استفاده بفرماييد.

پايدار باشيد