در بیمه بیکاری توسط
سلام من 5 سال سابقه بیمه دارم و شش ماه اخر در شرکت پیمانکاری کار کرده ام که مهر ارشد قبول شدم و دانشجو هستم. و با توجه به حجم بالای درس و توافق کارفرما قصد کار ندارم . بیمه بیکاری به دانشجو تعلق میگیرد آیا؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
دانشجو بودن رو کاملا فراموش کنید

شما میتوانید نامه عدم نیاز از کارفرما اخذ و جهت سیر مراحل گرفتن بیمه بیکاری اقدام نمایید بیان کردن دانشجو بودن شما مزیتی ایجاد نکرده بلکه موجب عدم تعلق بیمه بیکاری میشود لذا در خوشحالی خود بیمه را شریک نفرمایید تا از مزایای بیمه بیکاری بهره مند شوید