در بیمه حوادث توسط
در صورتی که جایی به مدت سه ماه بیمه شویم و بیمه آن مکان برای حوادث باشد آیا با بیمه اختیاری تداخل ایجاد می کند؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

خیر تداخلی ایجاد نمیکند . محدوديتي در تعداد بيمه نامه های اشخاص براي هر فرد وجود ندارد ولي محدوديت سرمايه عمر وجود دارد. لذا بيمه شده بايستي بيمه نامه هاي قبلي و در جريان صدور را به شركت بيمه اي كه قصد دريافت بيمه نامه جديد از آن دارد را اعلام نمايد.