در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

نمایندگان کارگران در هیأت های حل اختلاف را تشکل حایز اکثریت استان انتخاب و معرفی می نماید این نمایندگان باید دارای چه شرایطی باشند ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

در صورتی که بموجب ماده یک آیین نامه مربوط به انتخاب اعضای هیأت های حل اختلاف تشکل کارگری حایز اکثریت توسط اداره کل سازمان های کارگری و کارفرمایی تعیین و اداره کل کار و امور اجتماعی استان کتباً معرفی نمایندگان کارگران در هیأت حل اختلاف را از تشکل کارگری حایز اکثریت بخواهد تشکل مزبور موظف است حداکثر ظرف یک ماه نسبت به انتخاب و معرفی نمایندگان کارگران در هیأت های حل اختلاف اقدام نماید چنانچه معرفی نمایندگان مذکور به ترتیب فوق انجام شده باشد شرایط عضویت نمایندگان کارگران همان است که در ماده 4 و بند های چهار گانه آن ذکر شده است.