در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 آیا نمایندگان کارگران و کارفرمایان که به عنوان اعضا هیأت حل اختلاف در جلسات هیأت شرکت می کنند مجاز به حضور و مشارکت در رسیدگی و صدور رای در هیات های حل اختلاف دیگر اداره کل با همان اعتبارنامه واحد هستند ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام

از آنجا که پس از طی مراحل تشریفات مربوط به انتخاب اعضاء هیأت های حل اختلاف و برگزیده شدن افراد، صدور اعتبارنامه‌ های منتخبان از سوی وزارت کار یا واحد های استانی به اعتبار عضویت‌شان برای هیأت های حل اختلاف اداره کل صادر می‌گردد نه برای هیأت حل اختلاف خاص (مثلاً هیأت حل اختلاف شماره یک یا دو) و نگاه به اعتبارنامه‌ های صادره نیز مؤید این مراتب است لذا حضور و جایگزین شدن نمایندگان کارگران و کارفرمایان در جلسات هیأت های حل اختلاف اداره کل مخالفتی با مقررات آیین نامه‌ای پیدا نمی کند.