در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

اعضاء هیأت‌ های تشخیص و حل اختلاف در یکی از واحد های کار و امور اجتماعی اخیراً انتخاب شده‌اند ولی اعتبار نامه‌ های آنان تا کنون صادر نشده است آیا هیأت‌ های مزبور می توانند با توجه به ضرورت کار قبل از صدور اعتبارنامه‌ها تشکیل جلسه داده و شروع به رسیدگی نمایند ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

از آنجا که عضویت در مراجع حل اختلاف و شرکت در تصمیم گیری‌ها و صدور رای در این مراجع منوط به داشتن اعتبارنامه مربوط می‌باشد لذا شرکت افراد بدون اعتبارنامه بمنزله دخالت افراد غیرمجاز در امر رسیدگی بوده و قابل تعقیب قانونی خواهد بود.