در پرداخت حق بیمه توسط
سلام
من در شرکتی در سال 92 تا 93
بمدت یکسال قراردادی بعنوان سر کارگر کار کرده ام  اما کارفرما بیمه ام را رد نکرده بود الان فقط یک برگ معرفی با مهر و امضاء شرکت مبنی برتائید کارکردیکسال اینجانب در ان شرکت اشاره کرده ولی در مورد بیمه نوشته ک طبق قرارداد پرداخت بیمه (بعهدخودکارگره) در حالی که بنده هیچگونه اطلاعی ندارم و چنین قراردادی امضاء نکردم
سوال من ایا با این نامه ای که مدیر شرکت به من داده میتونم بدم بیمه وبه سابقم محسوب بشه و ایا شرکت که بیمه را واریز نکرده جریمشو چه کسی باید پرداخت کنه
خیلی ممنونم..
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که شما حقوق بگیر بودید وظیفه شرکت بوده که برای شما بیمه رد کند و جریمه آن نیز متوجه شرکت است

برای اطلاع بیشتر پاسخ سوال زیر را مطالعه نمایید

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟