در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام

من 5 ساله که با بیمه تامین اجتماعی در یک دفتر خصوصی کار می کنم که اگر بخوام باردار بشم باید ترک کار کنم میخواستم بدونم چطور کمک هزینه بارداری و بیمه بیکاری بهم تعلق میگیره و چطور باید اقدام کنم ؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

استراحت بارداری در صورت اخراج پرداخت نمی شود! تنها در صورتی که رابطه استخدامی قطع نشده باشد و کارفرما لیست ماهانه را با ذکر نام بیمه شده در لیست بدون کارکرد ارسال نماید غرامت دستمزد بارداری پرداخت می شود. بیمه بیکارری در صورت اخراج (ترک کار بیمه شده خارج از میل و اراده خود) با شرایط دیگر قابل پرداخت است. برای بیمه بیکاری باید به اداره کار مراجعه و طرح موضوع نمائید.