در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

بنده مدت يك سال طراح بودم .١٢٠٠حقوقم بود از ٩صبح تا ٧عصر.ايشون قراربود بيمه كنه كه نكرد. سرسال كه اومدم بيرون بعد از دوماه حقوقمو داد و عيدي فقط٢٠٠تومان داد و گفت من اصلا عيدي نميدم به بقيه و فقط همين مقدار بهت عيدي ميدم و هيچ وظيفه اي ندارم . قراردادم باهام نبسته بود. حالا با اين تفاسير من ميتونم عيدي و حق بيمه و سنوات رو از ايشون بگيرم؟چه مقدار بايد بدن؟و شكايت كنم اصلا به جايي ميرسم؟چطور شكايت كنم؟
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)

بهترین پاسخ
باسلام با توجه به اینکه دیگر در ان محل مشغول بکار نمیباشید ومدارک مستدلی در باب اینکه در انجا مشغول بکار بودید بهترین روش ۱-سریعا اقدام به استشهاد از افرادی که در انجا مشغول بکار بودن مبنی بر اشتغال شما ۲- با توجه به اینه کارفرما به شما دستمزد داده مبنی بر قردادا فیمابین میباشد ۳- دادخواست در اداره کار داده وتقاضای اعمال ماده ۱۴۸ قانون کار وعیدی وپاداش وسنوات ودستمزدواضافه کاری ومرخصی ودر مرحله اخر درخوست بازرسی تحقیقی مبنی بر شروع وپایان کار نمایید.