در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام.بنده درطول دوسال کار در شرکت پارس کانی .اخیرا به دنبال ازکارافتادگی داعم بامراجعه به تامین اجتماعی متوجه در شدم کارفرما طی مدت کاری دوسال .درهرماه فقط۱۰ روزبیمه واریز کرده باحداقل دستمزد که درنتیجه به علت میانگین۷۰۰روز آخرکرکردباعث افت شدید دریافتی مستمری بنده شده و موجب تضییع حقوق بنده را به دنبال داشته.حال استدعادارم درجهت رسیدن به حقوق ازدست رفته راهنمایی لازم را مبذول فرمایید.باتشکر.حسن سردارآبادی
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

با دردست داشتنم اسناد و مدارک کافی که نشان دهنده صحت گفتار شماست به بازرسی شعبه تامین اجتماعی مراجعه نموده و درخواست بازرسی و تحقیق دهید