در لیست بیمه توسط
سلام با تشكر از شما من به دلايلي نميتوانم رمز اينترنتي بگيرم و اين باعث شده كه نتوانم ليست رد كنم بنا بر اين مبالغ بدهي هر چند وقت  با اخطار برايم إعلام

ميشود كه پرداخت كرده ام ولي زمان دريافت فيش بيستم بوده و پرداخت ان بيست و سوم ولي مجددا مبلغ زيادي با جريمه برايم مجددا امده لطفا راهنمايي كنيد چه كنم و براي دسترسي به رمز اينترنتي بدون اينكه صاحبكار كه برادرم هستن چگونه ميتوانم ليست رد كنم و از مزاياي درماني و تمديد دفترچه براي خود و خانواده ام استفاده كنم با تشكر
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

رمز و پسورد خاص استفاده کننده هست نه دیگری

نمیتوانید از راه دیگری وارد شوید.

میتوانید از ایشان شکایت کنید و ....