در لیست بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام
همسر من تحت تکفل اینجاب می باشد و از دفترچه تامین اجتماعی که تحت تکفل من است استفاده می کند .

چون ایشان مشغول به کار شده است آیا امکان ارائه لیست بیمه برای ایشان وجود دارد به نوعی که فقط از دفترچه بیمه تامین اجتماعی من استفاده کند؟

 با تشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

درصورتی که ایشان مشغول بکار شدند حتما باید بیمه بشوند و نوع بیمه اجباری می باشد و کارفرما موظف است بیمه رد کند برای ایشون چون اگر بیمه رد نشود عواقب زیادی دارد.

ومتاسفانه سیستم بیمه قابلیت تشخیص بیمه دوگانه ایشون (اجباری و تکلف)رو نداره و میتونند از هردو دفترچه استفاده کنند