در لیست بیمه توسط
ضمن تشكربابت تسريع درپاسخ سوال قبلي(دوفروشگاه بايك سندملكي) همانطوركه عرض كردم بدليل همان اختلافات خانوادگي فروشگاه يك با همان كدكارگاه ليست بيمه پرسنل خودراارسال ميكند وازسه ماه قبل براي تمام پرسنل فروشگاه دواعلام ترك كاركرده  اكنون سوالم من اينست باتوجه باينكه درحال حاضربه رمزاينترنتي ارسال ليست بيمه دسترسي نداريم امكان اينكه كارفرماي فروشگاه دوم مستقيما به شعبه مربوطه مراجعه وبااعلام حضورپرسنل درايامي كه براي آنها ترك كاراعلام شده نسبت به پرداخت حق بيمه آنها اقدام كند يا خير؟درضمن باعنايت باينكه براي پرسنل فروشگاه دو ترك كار اعلام گرديده باز هم پرداخت جريمه شامل حالمان خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
باید حتما بابت کارگاه کد کارگاهی اخذ شود و نمیتوان بدون داشتن کد گارکاه برای پرسنل بیمه رد کرد

در صورت ترک کار برای پرسنل و اعلام به شعبه دیگر برای کارفرما جریمه عدم ارسال لیست منظور نمیگردد

و در صورت داشتن کد میتوانید به شعبه مراجعه و نسبت به اخذ رمز جدید اینترنتی اقدام نمایید