در پرداخت حق بیمه توسط
اعتراض به مبلغ حق بیمه پرداخت شده و گذشتن سه روز از گرفتن فيش پرداختی حق بیمه تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط
درود برشما

اگر منظور شما از اعتراض از حق بیمه پرداختی اعتراض به مبلغ محاسبه شده حق بیمه است باید به واحد مالی وکارشناس مذکور پرونده خود مراجعه نموده وعلت راجویا شوید و درصورت داشتن اعتراض باید به صورت کتبی اعتراض را نوشته به همراه شماره کارگاه و توضیحات کامل و لیست نفرات و آن را بعد ثبت کارشناس به ریاست مالی  برده و درخواست بررسی مجدد کنید

موفق باشید