در پرداخت حق بیمه توسط
من ۵ ماهی است خودم را بیمه تامین اجتماعی کردم و اخرین فیشی که ریختم ماه قبل بوده وهنوز تععین نکردم چند ماهه بیمه ام را پرداخت کنم زمان یکما از پرداخت اخرین فیش گذشته چقدر برای گرفتن فیش وپرداخت ان فرصت دارم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بسته به نوع قرارداد شما با بیمه تامین اجتماعی دارد برای مثال :

 فرض بر اینکه حق بیمه خود را تا اسفندماه ۹۳ پرداخت کرده باشید، می توانید مدت ۶ ماه را انتخاب نموده و یک برگ پرداخت شش ماهه برای ماههای ۱و۲و۳و۴و۵و۶ درخواست نمایید ولی پرداخت آن می بایست حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۴/۰۳/۳۱ انجام پذیرد زیرا حق بیمه اولین ماه در این برگ پرداخت فروردین است و از آنجاییکه مهلت پرداخت حق بیمه هر ماه حداکثر تا آخرین روز ۲ ماه بعد می باشد، می بایست کل مبلغ برگ پرداخت تا پایان خردادماه پرداخت شود.  در غیر این صورت قرارداد منعقده از تاریخ عدم پرداخت حق بیمه (اولین ماهی که حق بیمه آن پرداخت نشده استلغو و ادامه بیمه موکول به تسلیم تقاضای جدید و موافقت سازمان و انعقاد قرارداد مجدد خواهد بود.

آموزش دریافت فیش بیمه و برگ پرداخت حق بیمه ، بیمه شدگان اختیاری و مشاغل آزاد