در پرداخت حق بیمه توسط
سلام

 برای گرفتن فیش بیمه برای فرش  رمز اینترنتی میخواد کدملی رو هم در  یوزر و رمز می دم قبول نمی کنه چکار کنم ؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

چنانچه ثبت نام نکرده اید، اول ثبت نام کنید و بعد با همین کد ملی وارد شوید. اگر ثبت نام شده اید و رمز را فراموش کردیده اید: چنانچه شماره تلفن همراه خود را هنگام ثبت نام درسامانه وارد کرده اید، با گزینه بازیابی رمز عبور در سامانه رمز جدیدی به شما پیامک می شود. اگر شماره همراه را وارد سامانه نکرده اید به شعبه مراجعه کنید تا ابتدا شماره همراه توسط کاربر شعبه ثبت شود و سپس با گزینه بازیابی رمز عبور جدیدی از طریق پیامک داشته باشید.