در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بیمه عمر وسرمایه گذاری شخصی با بیمه عمر خانواده چه فرقی دارند ایا سودش کمتر از بیمه عمر انفرادیه
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

شما متناسب با پوشش های درمانی حادثه فوت و نقص عضو و... می بایست مبلغ بیشتر پرداخت کنید. چون بابت این پوشش های بیمه ای ، حق بیمه ای از این مبالغ پرداختی کسر میشود. که حق بیمه پوشش ها برای دو نفر بیشتر از حق بیمه پوشش ها برای یک نفر است  بنابراین برای جبران این مبلغ کسر شده می بایست میزان پرداختی خود را افزایش دهید در جهت سود دهی بیشتر و رشد اندوخته تان