در لیست بیمه توسط
سلام حق اولاد را در کدام بخش از نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی باید رد کنم و همچنین کسی که از اول ماه مرخصی زایمان میخواد برود در نرم افزار لیست بیمه از اول ماه که مرخصی رفته چطور رد کنم ایا حق بن و خواربار و حقوق روزانه شامل میشود ؟؟؟/
توسط
انتقال داده شده توسط
البته در مورد حق اولاد باید بگم که مشمول کسر حق بیمه نمیشه و در ستون حقوق و مزایای مشمول و غیر مشمول باید جمع بشه ...
توسط
انتقال داده شده توسط
این پرسش من هم هست... کارشناس های عزیز لطفا راهنمایی بفرمائید
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
حق اولاد مشسمول بیمه نمیباشد و در مزایای مستمرغیر مشمول میتوان نشان داده شود

برای کسی که مرخصی زایمان استفاده میکند باید نامش در لیست باقی بماند اما کارکرد و دستمزد روزانه ومزایای دیگر صفر رد شود

دقت شود ترک کار نباید در لیست اعمال گردد اگر این امر صورت پذیرد تامین اجتماعی نسبت به پرداخت مرخصی زایمان خودداری خواهد نمود