در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
کارخانه ای تعطیل وفروخته شده وبعد از چند سال وزارت کار رای بر ماده ۱۴۸ ومعوقات بیمه صادر میکند  ودیگر کارگاهی وکار فرمایی وجود ندارد تا معوقات بیمه و وحتی ۴ درصد  سخت وزیان اور پرداخت شود وبیمه گر هم کار افتاده کلی شده است ایا سازمان تامین اجتماعی طبق ماده ۳۶ باید سابقه بیمه و۴ درصد سخت وزیان اور را برای کار افتاده احتساب کند یا اینکه در قبال ان مسئول نیست   متشکرم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
مطابق ماده ۱۲ قانون کار هر نوع تغییر حقوقی در وضع مالکیت کارگاه، از قبیل فروش یا انتقال به هر شکل، تغییر نوع تولید، ادغام در مؤسسه دیگر، ملی شدن‌کارگاه، فوت مالک و امثال این‌ها، در رابطه قراردادی کارگرانی که قراردادشان قطعیت یافته است مؤثر نمی‌باشد و کارفرمای جدید، قائم مقام تعهدات و‌حقوق کارفرمای سابق خواهد بود.

موفق باشید