در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام در تصادفی که راننده فرار کرد و شکایت در حل اختلاف مطرح شد هم شکایت افت هم مالی در اولین جلسه قاضی کوپن مقصر رو به زیاندیده داد .برای گرفتن خسارت از بیمه احتیاج به کارشناسی مجدد خودرو هست یا نظریه کارشناس حل اختلاف مورد تایید میباشد .خوردرو هنوز تعمییر نشده به مدت یک ماه تا دادگاه تعمیر گاه نبردیم چون از قبول نکردن مقصر واهمه داشتیم
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

راهنمای دریافت خسارت بیمه شخص ثالث مالی

مدارک لازم جهت رسیدگی به پرونده های خسارت مالی بیمه شخص ثالث ( با گزارش سازش مقامات انتظامی )

۱– اصل گزارش مقامات انتظامی ( کروکی )

۲- اصل و تصویر بیمه نامه زیاندیده و تصویر بیمه نامه مقصر حادثه

۳-اصل برگ اعلام خسارت ( کوپن بیمه نامه )

۴- اصل و تصویر کارت شناسایی یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه زیاندیده و تصویر کارت شناسایی یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه مقصر

۵- اصل و تصویر کارت ملی زیاندیده و تصویر کارت ملی مقصر

۶ – حضور مقصر حادثه به همراه وسیله نقلیه حسب مورد

۷- ارائه فاکتور رسمی لوازم/ داغی قطعات

مراحل دریافت خسارت مالی بیمه شخص ثالث :

۱– مراجعه زیاندیده ( راننده / مالک / بیمه گذار / نماینده قانونی ) به بخش پذیرش جهت اعلام خسارت و تشکیل پرونده

۲- مراجعه به بخش ارزیابی خسارت به همراه پرونده مربوطه جهت برآورد خسارت

۳- مراجعه به بخش پذیرش با توجه به شرایط پرونده و انجام اقدامات ذیل

۳-۱- مراجعه به بخش صدور چک ودریافت خسارت

۳-۲- اقدام جهت انجام تعمیرات ورفع نواقص احتمالی پرونده

۴- دریافت پرونده از بایگانی و مراجعه به بخش کارشناسی خسارت جهت رویت سلامت وسیله نقلیه و ارائه فاکتور و داغی لوازم در صورت نیاز

۵- مراجعه به بخش صدور چک و دریافت خسارت

مدارک لازم جهت رسیدگی به پرونده های خسارت مالی بیمه شخص ثالث ( با گزارش عدم سازش مقامات انتظامی )

۱ – اصل یا تصویر برابر اصل شده گزارش مقامات انتظامی ( کروکی غیر سازش )

۲- اصل و تصویر بیمه نامه زیاندیده و تصویر بیمه نامه مقصر حادثه

۳- اصل برگ اعلام خسارت ( کوپن بیمه نامه )

۴- اصل و تصویر گواهینامه زیاندیده یا تصویر گواهینامه مقصر حادثه

۵- اصل و تصویر کارت شناسایی یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه زیاندیده و تصویر کارت شناسایی یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه مقصر

۶- اصل و تصویر کارت ملی زیاندیده و تصویر کارت ملی مقصر

۷- اوراق بازجویی مقصر و زیاندیده

۸- گزارش مقامات انتظامی در مراحل مختلف

۹ – نظرایه کارشناس رسمی دادگستری

۱۰ – رای صادره و یا صورتجلسه سازش

۱۱ – حضور مقصر حادثه به همراه وسیله نقلیه حسب مورد

۱۲- ارائه فاکتور رسمی لوازم / داغی قطعات
مراحل دریافت خسارت مالی بیمه شخص ثالث :

۱ – مراجعه زیاندیده ( راننده / مالک / بیمه گذار / نماینده قانونی ) به بخش پذیرش جهت اعلام خسارت و تشکیل پرونده

۲- مراجعه به بخش ارزیابی خسارت به همراه پرونده مربوطه جهت برآورد خسارت

۳- مراجعه به بخش پذیرش با توجه به شرایط پرونده و انجام اقدامات ذیل :

۳-۱- مراجعه به بخش صدور چک و دریافت خسارت

۳-۲- اقدام جهت انجام تعمیرات و رفع نواقص احتمالی پرونده

۴ – دریافت پرونده از بایگانی و مراجعه به بخش کارشناسی خسارت جهت رویت سلامت وسیله نقلیه و ارائه فاکتور و داغی لوازم در صورت نیاز

۵ – مراجعه به بخش صدور چک و دریافت خسارت

مدارک لازم جهت رسیدگی به پرونده های خسارت مالی بیمه شخص ثالث ( بدون گزارش مقامات انتظامی ) :

۱– اصل و تصویر بیمه نامه معتبر و متوالی مقصر و زیاندیده

۲- اصل و تصویر گواهینامه رانندگی معتبر مقصر و زیاندیده

۳- اصل و تصویر کارت شناسایی و شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه مقصر و زیاندیده

۴- اصل و تصویر کارت ملی مقصر و زیاندیده

۵- حضور رانندگان مقصر و زیاندیده

۶- مراجعه وسیل نقلیه مقصر و زیاندیده

۷- اصل فاکتور رسمی لوازم ؛ داغی قطعات تعویضی با نظر کارشناس ارزیاب و رویت سلامت وسیله نقلیه زیاندیده حسب مورد

مراحل دریافت خسارت مالی بیمه شخص ثالث :

۱– مراجعه زیاندیده ( راننده / مالک / بیمه گذار / نماینده قانونی ) به بخش پذیرش جهت اعلام خسارت و تشکیل پرونده

۲- مراجعه به بخش ارزیابی خسارت به همراه پرونده مربوطه جهت برآورد خسارت

۳- مراجعه به بخش پذیرش با توجه به شرایط پرونده و انجام اقدامات ذیل :

۳-۱- مراجعه به بخش صدور چک و دریافت خسارت

۳-۲- اقدام جهت انجام تعمیرات و رفع نواقص احتمالی پرونده

۴- دریافت پرونده از بایگانی و مراجعه به بخش کارشناسی خسارت جهت رویت سلامت وسیله نقلیه و ارائه فاکتور و داغی لوازم در صورت نیاز

۵- مراجعه به بخش صدور چک و دریافت خسارت