در بیمه درمان تکمیلی توسط
پدرم تا آذر ماه سال 1394 بيمه تكميلي ايران داشته و در حال حاضر فاقد بيمه تكميلي مي باشد براي بيمه تكميلي ايشان چه مي توانيم بكنيم هر بيمه اي باشذ ضمنا در حال حاضر بازنشسته تامين اجتماعي مي باشد./
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام ایشان با مراجعه به کانون بازنشستگان تامین اجتماعی در شهر محل سکونت خود مراجعه نماید وبا پرکردن فرم تکمیلی از این بیمه استفاده نماید