در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

اگر شخص بیمه شده بازنشسته تامین اجتماعی باشه از طریق بیمه خویش فرمای تامین اجتماعی ایا می تونه همسر خودش که اون هم بیمه تامین اجتماعی و خویش فرما هست ولی بازنشسته نشده رو تحت تکفل قرار بده برای بیمه تکمیلی درمان تامین اجتماعی ،

یا خود اون خانم که بیمه تامین اجتماعی و خویش فرماست باید برای تکمیلی شده اقدام کنه
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که اگه دفترچه بیمه همسرتون از طریق شما گرفته شده باشه،ایشون قانونا تحت تکفل شما بوده و میتونه از مزایای بیمه تکمیلی شما(پس از ثبت نام ایشون در بیمه تکمیلی)استفاده کنه.

در غیر اینصورت امکان استفاده از مزایای بیمه تکمیلی شما رو نخواهد داشت و میبایست از طریق محل کار یا بصورت انفرادی تحت پوشش بیمه های تکمیلی قرار بگیرن.

برای ثبت نام ایشون در طرح بیمه خانواده شرکت کمک رسان ایران(sos) و در صورتیکه ۶۰ سال شون تمام نشده باشه،بنده در خدمت تون هستم.
بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام