در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام، ببخشید پدر من 27 سال سابقه ی بیمه داره، الان یکسال هست که توی آژانس، بیمه شده، حالا میخواستم بدونم که اگه بخواد سه سال باقیمانده رو بخره، چقدر باید پرداخت کنه؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

خیر متاسفانه امکان خرید سنوات یا خلا های بیمه پردازی بیمه شدگان وجود ندارد. البته شما سن پدرتون رو نفرمودید شرایط مورد قبول بیمه تامین اجتماعی برای بازنشستگی 30سال سابقه تمام و حداقل سن لازم برای مردان50سال تمام  ویا 35سال تمام سابقه پرداخت حق بیمه بدون شرط سنی می باشد.

موفق باشید