در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
خواهر زاده من سرطان خون مزمن دارد و کار کردن برایش بسیار سخت است 8 سال سابقه بیمه دارد آیا می تواند از بیمه از کار افتادگی استفاده کند؟
1 پاسخ
توسط (2,140 امتیاز)
از کار افتادگی بر دو نوع است :
جزئی و کلی
که طبق بند 13 و 14 ماده 2 قانون تأمین اجتماعی تعریف می شود.

بند 13 ( تعریف از کار افتادگی کلی ) : ” ازکارافتادگی کلی عبارت است از کاهش قدرت کار فرد بیمه شده به نحوی که نتواند با اشتغال به کار سابق یا کار دیگری بیش از یک سوم از درآمد قبلی خود را به دست آورد . ”

بند 14 ( تعریف از کار افتادگی جزئی ) :
ازکارافتادگی جزئی عبارت است از کاهش قدرت کار بیمه شده به نحوی که با اشتغال بکار سابق یا کار دیگری فقط قسمتی از درآمد خود را به دست آورد.”

چنانچه روند درمان منجر به یکی از شرایط فوق گردد شما از کارافتاده تلقی میگردید.