در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,610 امتیاز)
ارزش ریاضی در بیمه عمر چیست ؟
2 پاسخ
توسط

اندوخته ریاضی در بیمه عمر به این معنا است كه شركت بیمه حق بیمه ای را كه وصول می نماید، هزینه های اداری و صدور را از آن كسر تا حق بیمه خالص بدست آید، حق بیمه خالص خود به حق بیمه خطر فوت و حق بیمه سرمایه گذاری تقسیم می گردد كه شركت بیمه آنرا سرمایه گذاری كرده و در پایان قرارداد بیمه برحسب فرمولهای ریاضی و روشهای اكچوری محاسبه و به حساب بیمه گذاران یا ذیننفع واگذار می نماید.

توسط (28,870 امتیاز)

اندوخته بیمه نامه : عبارت است از " مانده مشمول پس انداز حق بیمه سالانه فوت " بعلاوه  سود سالیانه مربوطه که بر اساس نرخ سود فنی مصوب بیمه مرکزی ایران محاسبه میگردد.