در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
از شرکت بیمه ما طرح مشترک خریدم ولی طبق جدول بعد ۱۶سال ذخیره ریاضی مساوی مشود چرا
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم آقای حسین سلام،وقت بخیر.

اصولا در بیمه های مشترک،حق بیمه نفر دوم از اندوخته بیمه نامه کسر میگردد.

این را در زمان خرید بیمه نامه،اکثر همکاران در شرکتهای بیمه ای بازگو نمیکنند،بعلت اینکه اگر آن را بازگو کنند،دیگر کسی آن را خریداری نمیکند!!!

بنابراین اگر بیمه نامه را بصورت انفرادی خریداری نمایید،خیلی به نفع شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.