در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام من 11 ماه در شرکتی کار کردم که از ماه دوم شروع به بیمه کردن اینجانب کردند. آخر خرداد بدلیل مشکلات فراوان محل کار، استعفا دادم. روز آخر چک بابت حقوق اردیبهشت دادند. حقوق خرداد و طلب من از سال قبل رو پرداخت نکردند. در نهایت هم  فقط یک روز از ماه خرداد را بیمه رد کردند.

تنها مدرکی من دارم پرینت حسابی است که کارفرما حقوق را واریز می کرد و همچنین چکی است که آخرین روز کاری بابت حقوق یک ماه قبل تر دادند.  من چطور می توانم اثبات کنم کل خرداد ماه آنجا مشغول به کار بوده ام؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

دفتر حضور غیاب

گرینت حساب

استشهاد نامه

و تحقیق خود بازرس مدارک لازم برای اثبات شما میباشد