در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

میخواستم بدونم آیا بیمه ای هست که یک شرکت پیک موتوری برای مرسوله ها در نظر بگیره ؟

برای مثال یک مشتری کالایی به ارزش 5 میلیون تومن رو میده به پیک که براش تا مقصد ببره

این وسط یا کالا گم میشه یا موتوری نمیرسونه و ..... خلاصه به مقصد نمیره

آیا بیمه ای هست که در این مواقع مرسوله رو بیمه کنه و مشتری بتونه خسارتش رو پس بگیره

ممنون میشم راهنماییم کنید
2 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

بیمه حمل مرسولات : انتخاب "بیمه حمل مرسوله"  از جانب مشتریان خوش , مرسوله با توجه به خود اظهاری مشتری ارزش گذاری شده و هزینه بیمه در صورتحساب از مشتری اخذ خواهد گردید.