در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
در یک موسسه نیمه دولتی از ابتدای سال 88 تا سال 92 کار کرد. یک سال و نیمه اول بیمم نکردن و مابقی بیمه بودم. الان با توجه به گذشت چند سال می تونم شکایت کنم؟ و آیا بیمه یک سال و نیمم اول احیا می شه؟ تنها مدرکی که دارم پرینت حسابمه که نشون می ده هر ماه برام حقوق واریز کردن
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام...بله پابرجا می ماند

 باثبت شکایت در اداره کار مربوطه وارائه مستندات به هیاتهای تشخیص وحل اختلاف در جهت اثبات سابقه کار اقدام نمایید.